SON DAKİKA HABERİ SAKARYA KAYNARCA YEŞİLOVA MAHALLESİN'DE TRAKTÖR KAZASIN'DAN ÖLÜM HABERİ GELDİ

ABONE OL


Sakarya Ferizli Gölkent'li Resmiye Zafer,in Akraba ziyareti, Kaza ile sonuçlandı Kaza sırasında Bir bayan ile iki de Çocuk bulunuyor Şükürler olsun Bir bayan ile iki çocuklarda her hangi bir Yara olmaması Çevredekileri sevindiren durum oldu.
Sakarya Kaynarca Yeşilova Köyü’nde traktör kazası geçiren hafif yaralı Resmiye Zafer'  sağlık ekiplerinin  müdahalesiyle traktörden alınması sonucu jandarma ekipleri gerekli incelemeleri yapmak üzere olaya müdahale ediyor Kazada iki bayan iki de çocuk bulunuyordu Bayanlardan Sağ kurtulan Bayanın kullandığı Traktör Bilinmeyen bir sebeple yolun kenarındaki sete çıkarak devrilmesi sonucu Sürücü  adını açıklamayan bayan ile iki çocuk hiç yara almadan kurtulurken yanlarında bulunan Resmiye Zafer  hafif yaralı Yeşilova  Mahallesi Muhtarı  Ali Kabil ve  vatandaşlar ile Sağlık ekipleri tarafından Traktörün altından kurtarıldı.




Traktör kazasında hastaneye kaldırılan Resmiye Zafer  hayatını kaybetti 
Ferizli Gölkent Mahallesi’nden Kaynarca Yeşilova Mahallesi'ne giden traktör sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Kaza sonucu traktörde bulunan dört kişiden biri hayatını kaybetti 
İddiaya göre Gölkent Mahallesi'nden Yeşilova Mahallesi'ne akraba ziyaretine giden 70 yaşındaki Resmiye Zafer, in Yanındaki sağ kurtulan Kadının kullandığı traktörün altında kalarak ilk belirlemelere göre hafif yaralı ancak kaldırıldığı hastahanede iç kanama sonucu hayatını kaybettiği haberi geldi.
Vatandaşların da yardımıyla devrilen Traktörün altından çıkartılan yaralı şahıs 112 acil sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan müdahalelere rağmen durdurulamayan iç kanama nedeniyle hayatını kaybettiğini öğrendik 
Traktörde bulunan iki çocuk ve traktörü kullanan Anneleri kazadan yaralanmadan kurtuldu 
Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.