YENİ YÜZYIL PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARSLAN'DAN AZERBEYCAN BAĞIMSIZLIK GÜNÜ MESAJI

ABONE OL

YENİ YÜZYIL PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARSLAN’DAN AZERBEYCAN BAĞIMSIZLIK GÜNÜ MESAJI

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Azerbaycan’ın bağımsızlık gününü kutladı. Arslan, yayınladığı mesajında Azerbaycan halkına ve devletine en içten dileklerini ileterek, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşlik ve dayanışma vurgusunu yaptı.
Mehmet Ali Aslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Can kardeş Azerbaycan’ın bağımsızlık günü, Türk dünyası için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır. Azerbaycan’ın bağımsızlık mücadelesi, tarih boyunca gösterdiği azim ve kararlılığın bir yansımasıdır. Türkiye ve Azerbaycan, iki devlet tek millet anlayışıyla birbirine kenetlenmiş, her zaman birbirinin yanında olmuştur. Bu özel günde, Azerbaycan’ın bağımsızlık gününü kutluyor, kardeş halkımıza huzur, refah ve mutluluklar diliyorum.”
Arslan, açıklamasında ayrıca, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki stratejik işbirliğinin ve dostluğun her geçen gün daha da güçlendiğine dikkat çekerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelecekte de artarak devam edeceğini belirtti.
Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Azerbaycan’ın bağımsızlık gününü bir kez daha kutlayarak, kardeş ülkeye barış ve huzur dolu bir gelecek temennisinde bulundu.