KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ; TOYŞAD AİLESİNİ KABUL ETTİ...

KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ; TOYŞAD AİLESİNİ KABUL ETTİ...
17 Ekim 2024 - 07:34
KOCAELİ VALİSİ AKTAŞ; TOYŞAD AİLESİNİ KABUL ETTİ...
TOYŞAD Derneği yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği ile birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti.
TOYŞAD Derneği yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği ile birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Bu ziyarette dernek, Bümin Kağan kitabının 10 serilik bir eser olduğunu ve tüm okullara ücretsiz dağıtılacağını duyurdu. Vali Aktaş, çalışmayı "çok anlamlı ve yerinde bir girişim" olarak değerlendirdi.
TOYŞAD Derneği'nden Kocaeli Kitap Fuarı'nda Anlamlı Hediyeler: Bümin Kağan Kitabı ve Türksoy'un 30. Yılına Özel Resim Eseri
 
TOYŞAD Derneği, 14. Kocaeli Kitap Fuarı'nda önemli kültürel katkılarda bulundu. Dernek, fuar süresince Bümin Kağan ve Anne Kurt isimli ilkokul ve okuma öncesi hikaye kitabını ücretsiz olarak dağıttı. Kitap, Türk tarihine ve kültürüne dair erken yaşta farkındalık kazandırmayı hedefleyerek büyük ilgi gördü. Ayrıca, Türksoy’un 30. yılına özel "Genç Ressamların Gözüyle Türk Dünyası" adlı resim eseri, Türk dünyasının sanatsal zenginliğini genç sanatçıların bakış açısıyla sergiledi.
 
Ayrıca TOYŞAD Ailesi, Kocaeli Vali Yardımcısı Aslan Avşar Bey'i makamında ziyaret ederek eserleri takdim etti.
 
Her iki protokol ziyaretinde de kültürel mirasın yaşatılması ve çocuklara kitap okuma alışkanlığının kazandırılması konularında destek ve memnuniyet dile 
getirildi. TOYŞAD Derneği, fuar boyunca bu önemli kültürel adımlarla dikkat çekti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum