SAKARYA' KAYNARCA Belediye Başkanı Kadir Yazgan, Büyükyanık Köyününde Açıcı Hafriyat Ticaret ailesini ziyaret etti

SAKARYA' KAYNARCA Belediye Başkanı Kadir Yazgan, Büyükyanık Köyününde Açıcı Hafriyat Ticaret ailesini ziyaret etti
Editör: Şefik Arman
07 Ağustos 2024 - 10:27 - Güncelleme: 07 Ağustos 2024 - 10:36
Başkan Yazgan, Kaynarca Büyükyanık Köyününün esnaflarından Açıcı Hafriyat Ticaret ailesini ziyaret etti
Halkın sevdalısı Başkan Yazgan Ekibiyle Seçimden sonrada sahada halkının yanında olmaya devam ediyor.
Belediye Başkanı Yazgan ziyarette köylere düzenli toplu taşıma için destek vereceğini söyledi. Belediye Başkanı Kadir Yazgan, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar, Belediye Başkan Yardımcısı Bertu Yıldız ve Basın Danışmanı Sedat Balta ile Büyükyanık köyünde Açıcı Hafriyat Ticaret sahipleri ve çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. 
Firma yetkilisi Haşim Açıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette firmalarının çalışmaları hakkında bilgi veren Haşim Açıcı, Büyükyanık köyünün sorunlarını da dile getirdi. Mahallelerine 300 yataklı yatılı Kuran Kursu kazandırdıklarını belirten Açıcı, mahallenin düzenli toplu taşıma aracı talebini de ifade etti. 
Belediye Başkanı Kadir Yazgan, "Özellikle büyük köylerimize düzenli ulaşım için Kaynarca Belediyesi olarak destek vereceğiz. Bunu Karaçalı köyündeki hat sahiplerine 3 ay boyunca mazot desteği vererek başlatıyoruz. Aynı uygulamayı Büyükyanık köyümüz ve diğer köylerimiz için de değerlendirebiliriz" diye konuştu. 
Büyükyanık köyünün en büyük kırsal mahalle olduğunu belirten Yazgan, "45 mahallemizde olduğu gibi Büyükyanık köyümüzde de 5 yıl içinde en iyi hizmeti verme çabasında olacağız" diye konuştu

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum