*Sinan Daşdemir, Sakarya Ağrılar Derneği Başkan adaylığını açıkladı*

*Sinan Daşdemir, Sakarya Ağrılar Derneği Başkan adaylığını açıkladı*
07 Ağustos 2024 - 18:25
*Sinan Daşdemir, Sakarya Ağrılar Derneği Başkan adaylığını açıkladı*
 
*Hakkı Usta'nın Adana Sofrası'nda Medya Mensuplarıyla bir araya geldi*
Sakarya Ağrılar Derneği Başkanı Sinan Daşdemir, Hakkı Usta'nın Adana Sofrası'nda düzenlenen öğle yemeğinde medya mensuplarıyla buluşarak başkan adaylığını duyurdu.
 
*Sakarya'da 25 yıllık ikamet*
Sinan Daşdemir, konuşmasında 25 yıldır Sakarya'da ikamet ettiğini belirtti. Aslen Ağrılı olan Daşdemir, 27 Temmuz 1983 doğumlu olduğunu ve Ağrı'da ikamet ettiğini ifade etti. Sakarya'da uzun yıllardır ikamet etmesi nedeniyle, doğduğu yer kadar doyduğu yerin de önemli olduğuna dikkat çekti.
 
*Derneğimizi Sakaryalılar için faydalı bir hale getirecegiz*
Daşdemir, Sakarya Ağrılar Dernek Başkanlığı'na aday olduğunu belirterek, dernek olarak sadece hemşeri ilişkileri üzerine odaklanmayacaklarını vurguladı. Başkanlığa seçildiğinde derneği tüm Sakaryalılar için faydalı bir hale getirmeyi amaçladığını söyledi. Hedeflerinin, sadece hemşerilere değil, tüm şehre hizmet etmek olduğunu belirtti.
 
*Dernekler arasında birlik ve mücadele*
Sinan Daşdemir, bütün dernekleri bir araya getirip, seçilen insanların halka en iyi şekilde hizmet edebilmesi için mücadele edeceklerini ifade etti. Politikaların dernekleri kendi amaçları doğrultusunda kullanmasına karşı duracaklarını ve liyakatsiz atamaların önüne geçebilmek için dernekler arasında birlik oluşturacaklarını söyledi.
 
*Kapımız 7/24 açık olacaktır*
Yaklaşan kongre sürecine de değinen Daşdemir, başkan adayının bu süreci başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirtti. Derneklerin bireysel çıkarlar için değil, halka hizmet için var olması gerektiğini vurguladı. Seçim dönemlerinde derneklerin gizli pazarlıklar içerisinde olmaması gerektiğini düşündüğünü ifade eden Daşdemir, başkanlığa seçildiğinde derneğin kapılarının 7/24 açık olacağını ve gerçekten derneğe ihtiyaç duyan insanlara hizmet edeceklerini söyledi.
 
*DAŞDEMİR: "Sakarya'ya en iyi şekilde hizmet edecegiz"*
Sinan Daşdemir, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Tüm Sakarya'ya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah daha güzel günler göreceğiz" Daşdemir, başkanlık sürecinde dernek olarak yapacakları çalışmalarla Sakarya'ya en iyi şekilde hizmet etmeyi hedeflediğini belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum