Staj ve çıraklık sigortası mağdurları federasyonu seçim ertesi ayağının tozuyla Ankara Külliye Görüşmelerinde…

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları federasyonu seçim ertesi ayağının tozuyla Ankara Külliye Görüşmelerinde…
Editör: Şefik Arman
16 Temmuz 2024 - 14:10
Staj ve çıraklık sigortası mağdurları federasyonu seçim ertesi ayağının tozuyla Ankara Külliye Görüşmelerinde……
Staj ve Çıraklık Sigorta Mağdurları Federasyonu Başkanı Selçuk Aydın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz anma törenlerine katıldı. Federasyonun önemli temsilcileri de Aydın'a eşlik etti. Ankara Dernek Başkanı Ferhat Salman, Sakarya Dernek Başkanı Fatma Canan Küsmez, Gaziantep Dernek Başkanı Müslüm Alagöz, Kayseri Dernek Başkanı Kubilay Albayrak, Bursa ÇSSM Dernek Başkanı Fatih Yeniay ve dava arkadaşları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törenlerde hazır bulundular.
Bu katılım, federasyonun sorunlarını ve taleplerini dile getirme fırsatı yakaladıkları önemli bir an olarak kayda geçti.
Başkan Selçuk Aydın ve beraberindekiler, birçok bakanla görüşme fırsatı buldular. Görüşmeler sırasında, federasyon üyeleri, yaşadıkları mağduriyetleri ve çözüm önerilerini detaylı bir şekilde dile getirdiler.
Federasyon Başkanı Selçuk Aydın, yaptığı açıklamalarda, yeni dönemde federasyonun özveriyle çalışacağını ve mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.
Federasyon yönetiminde olan Sakarya Staj ve çıraklık mağdurları eğitim dayanışma ve kültür derneği başkanı Fatma Canan Küsmez; seçim ertesi ayağımızın tozuyla 15 Temmuz Anma münasebeti ile birlikte Külliye de bakanlar İle görüşmek için Ankara’ya geldik.
Başkan Küsmez; Yeni federasyon başkanımız Selçuk Aydın İle birlikte federasyon yönetimi olarak mücadeleye devam ederek kazanan biz olacağız . İfadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum