Mustafa Murat Karahan

Mustafa Murat Karahan

Siyaset ve Gündem Yazarı
[email protected]

  "1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ "

01 Ekim 2024 - 07:05

  "1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ "

Günümüzden yarınımıza, kültürel değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasına vesile olan en kutsal varlıklarımızdır yaşlılarımız. Hayat tecrübeleri ile bizlere yol gösteren, ilgi, sevgi ve şefkat gösterilmesi gereken yaşlılarımızın ‘’1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’’ kutlu olsun.
 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; "Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur."
 
           Sağlıklı yaşam ilkeleri olarak bilinen kurallara uyulması durumunda yaşlanma ile ortaya çıkabilecek olan önemli sağlık sorunlarından başarılı şekilde korunmak mümkündür. İnsanoğlunun var olduğu günden bugüne kadar üzerinde en çok düşündüğü, araştırma yaptığı, türlü çareler aradığı ama bir türlü engelleyemediği gerçek yaşlanmaktır. Her yeni güne yaşlanmak için değil, sağlıklı yaşamak için başlayabilmeliyiz.
 
           Yaşlılarımıza olan bağlılık duygularımızın belirli tarihler ile sınırlı olmadığını belirterek yılın her günü sizlerle birlikte olduğumuzun unutulmamasını temenni ediyorum.
 
Mustafa Murat Karahan 
Millî Yol Partisi Genel Sekreter Yardımcısı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum