Mustafa Murat Karahan

Mustafa Murat Karahan

Siyaset ve Gündem Yazarı
[email protected]

"SİYASETTE AHLAK TOPLUMDA AHLAK"

13 Mayıs 2023 - 01:06 - Güncelleme: 13 Mayıs 2023 - 01:11

"SİYASETTE AHLAK TOPLUMDA AHLAK"

Çok Kıymetli SAKARYA'LI DOSTLARIM
Cefakar, vefakar SİLAH ARKADAŞLARIM 

Hangi siyasi görüşten olursan ol. Hep birlikte biz aileyiz. Ortak noktamız VATANDIR. VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜDÜR.. 

SİZDEN  BİRİSİYİM.SİZ KIYMETLİ DOSTLARIM DAN ALDIĞIM GÜÇLE AKTİF SİYASETTE BENDE VARIM DEDİM

   Bir çoğunuzun bildiği üzere emekli askerim. İzmit Kuzey Marmara Otoyolunda Jandarma Trafik Tim Komutanı olarak görev yaptım. 2021 yılında emekli oldum ve Sakarya ya yerleştim. Emekli olduktan sonra evime kapanıp kalmadım vatanım için, Sakarya için birşeyler yapmak için uğraştım. Çok kısa sürede Sakarya mızda Sakarya lı dostlarımın destekleriyle çok güzel işlere imza attım. 
İlk olarak Zafer Partisi Sakarya Eski İl Başkanı Başdanışmanlığını yaptım.

 Sakarya  Sağlık Çalışanları ve Emekliler Derneği  Başkanı Sayın Mahmure Çolak hanımefendinin daveti üzerine Onursal Üye olarak hizmet etmeye devam ettim. Başkanım ve yönetimle birlikte çok güzel etkinlikler ve yardım  kampanyaları  düzenledik.

Genel Merkezi Sakarya ilimizde Olan Vatan ve Hürriyet Derneği Genel Başkanım Sayın Yaşar Dursun beyin ve yönetimin daveti üzerine Milli Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak faaliyet göstermeye başladım. Derneğimizin kuruluş amacı Atatürk ilke ve ınkıkapları doğrultusunda Türk Milliyetçiliği ve Vatanın Bölünmez bütünlüğü dür. Derneğimizlede çok güzel etkinliklere imza attık.

Milli Yol Partisi Sakarya İl Başkanım Sayın Hüdaverdi KERVANKIRAN beyin daveti üzerine Mill Yol Partisi Sakarya 28.Dönem Milletvekili Adayı olarak, SAKARYA"YA HİZMETTE  BENDE VARIM  diyerek adaylığımı açıkladım.

Milli Yol Partisi Büyük Birlik Partisinden ayrılarak 191 kurucu üyeyle rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU nun arkadaşları tarafından kurulan, Milli muhafazakar, Türk Milliyetçisi bir partidir. Genel Başkan Sayın Remzi ÇAYIR 'dır.  TBMM 28.Dönem MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ için seçimlere giriyoruz.

Yeni bir partiyiz. Hiçbir maddi destek almadan çıkmış olduğum  bu kutlu yolda hizmet etmeye, kendimizi tanıtmaya baş koyduk. "SİYASETTE AHLAK, TOPLUMDA AHLAK" sloganıyla çıkmış olduğum bu kutlu  yolda  desteğinizi  siz kıymetli dostlarımın ve Sakarya halkımızın vereceği MİLLETVEKİLİ OYLARINIZA TALİBİM. 
SAYGILARIMLA.         
M.Murat Karahan

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum