Mustafa Murat Karahan

Mustafa Murat Karahan

Siyaset ve Gündem Yazarı
[email protected]

SÖMÜRGE'NİN TEMELİ  ADALETSİZLİKTİR

10 Eylül 2024 - 00:41

SÖMÜRGE'NİN TEMELİ  ADALETSİZLİKTİR

Adaletsizlik Üzerine Kurulmuş Sömürge'den Adalet Beklemek Saçmalık Olur.
"ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR" Yazı'sıda Sadece Bu Tiyatroyu Ayakta  Tutmak İçindir.
Adaletsizlik O kadar Çok Ayyuka Çıktıki,Bunları insanların sorgulamaması'da düşündürücüdür..Asrın felaketi olarak görülen ve 11 ilimizi etkileyen depremde Kaçtane Narin'ler  Öldü.Belediyelerin Verdiği Ruhsat tan Dolayı Yıkık Dökük Kaçtane Bina Yıkıldı.Hiç Bir Belediye Başkanına Dava Açılmadı.
 Hukuk Devleti olduğumuz  Sistem medya üzerinden Açıklanıyor . O Hukuk Devletinde Sorumluların Belediyelerin İçindeki görevlerini yapmayanların, Sorumluluklarını Yerine Getirmeyen Valilerin Neden Hukuk Önünde Hesap Vermediklerinin Sebebini Halka Cevap Vermeleri gerekmektedir.
Ülkemiz de anormaller normalleştiki, hiç kimse sorgulamıyor."Bana dokunmayan Yılan Hesabı"Herkes birşeylerin  peşinde fakat Devletin gerçek sorunlarını düşünen kimse yok.
Mülteci Akımı Üzerinden 10 bin Çocuğun  Kayıp Olduğu Türkiye'de Bu Çocukların Organ Mafyasına Verildiği İddia Edilmektedir.Çünkü Örgüt bütün ülkelerde Aynı Tiyatroyu Ayakta Tutmak İçin  Çocuk Katliamları Yapmaktadır.
Bu halkın vergileri sayesinde o makam koltuklarında hizmet için oturduklarını iddia edenler,asıl bu Halkı her şekilde sömürenlerdir ve kendilerini kanunların üstünde gören kişilerdir. Türkiye nın şu anki tablosundan belli değilmi?
Halkın kendiside Devlettir.Halkın Olmadığı Yerde Devlet Olmazki Kim Kimin Hizmetinde Olduğu Türkiye'nin Durumundan Bellidir .Bu halk bu sömürgeyi Devlet Makamı diye kendilerine kurulan saltanatı aslında  padişahlık sistemini kurdular.Halkımız bunu daha çözemedi
Bu düzen  "HALKI YOK ETMEK ÜZERE KURULAN BİR DÜZENDİR"
"BİZLER ESİR KAMPINDA KENDİMİZİ ÖZGÜR HİSSEDEN KÖLELERİZ "
BİR MİLLETİN YOK EDİLİŞİNE ÇAĞRIMIZDA SESSİZ KALINMAMALIDIR.
İTEATKAR TOPLUM OLMAKTAN ZİYADE SORGULAYAN TOPLUM OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM".


Mustafa Murat KARAHAN

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum