*Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan Teşkilat Yapılanmasını Hızla Sürdürüyor*

*Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan Teşkilat Yapılanmasını Hızla Sürdürüyor*
24 Haziran 2024 - 18:36
*Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan Teşkilat Yapılanmasını Hızla Sürdürüyor*
 
Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, partisinin teşkilat yapılanmasını hızla sürdürdüğünü belirtti. Arslan, son olarak Viranşehir İlçe Başkanlığına Mustafa Ataş’ı atadı. Yeni Yüzyıl Partisi’nin gerek yurt içinde gerek yurt dışında teşkilatlanma çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Arslan, parti olarak halkın umudu olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.
Genel Başkan Mehmet Ali Arslan yaptığı yazılı açıklamada, “Yeni Yüzyıl Partisi olarak gerek yurt içinde gerek yurt dışında teşkilatlanmamız devam etmektedir. Bizler her ne kadar yeni bir parti olarak kurulmuş olsak da, hem geçmişi ecdadın izinde sağlam hem de geleceği  halkımıza umut olacak bir parti olarak, inşallah tüm halkımızı selamlıyoruz” dedi.
Arslan, açıklamasının devamında, Viranşehir İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Ataş’a da başarılar diledi. Yeni Yüzyıl Partisi’nin her kademesinde görev alan isimlerin, halkın sorunlarına çözüm üretmek ve ülkenin geleceğine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Teşkilatlanma sürecinin hızla devam edeceğini ve partinin her geçen gün daha da güçleneceğini ifade eden Arslan, tüm vatandaşlara destek çağrısında bulundu.
Yeni Yüzyıl Partisi’nin, kuruluşundan bu yana kısa sürede büyük bir ivme kazandığını ve geniş bir destek tabanına ulaştığını vurgulayan Arslan, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yeni Yüzyıl Partisi olarak, halkımızın güvenini boşa çıkarmayacak, ülkemizin her köşesine ulaşarak, sorunlara çözüm odaklı yaklaşacağız. Mustafa Ataş’a yeni görevinde başarılar diliyor, partimizin ve ülkemizin geleceği için birlikte çalışacağımıza inanıyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum