*Yeni Yüzyıl Partisi İstanbul Arnavutköy İlçe Başkanlığına Öykü Güneş'i Atadı*

*Yeni Yüzyıl Partisi İstanbul Arnavutköy İlçe Başkanlığına Öykü Güneş'i Atadı*
29 Temmuz 2024 - 09:33 - Güncelleme: 29 Temmuz 2024 - 09:38
 

Yeni Yüzyıl Partisi İstanbul Arnavutköy İlçe Başkanlığına Öykü Güneş’i Atadı

 

*Yeni Yüzyıl Partisi İstanbul Arnavutköy İlçe Başkanlığına Öykü Güneş’i Atadı*

Yeni Yüzyıl Partisi, teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Genel Başkan Mehmet Ali Arslan, İstanbul Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevine Öykü Güneş’in atandığını kamuoyuna duyurdu.

Mehmet Ali Arslan, İstanbul ve Arnavutköy’ün parti açısından stratejik önemine dikkat çekerek, Ülkü Güneş’in bu bölgenin potansiyelini zirveye taşıyacağına olan inancını vurguladı. Arslan, “İstanbul’a ve Arnavutköy’e verdiğimiz önemden dolayı, bu göreve Ülkü Güneş Hanımefendi’yi atamış bulunuyoruz. Kendisine olan güvenimiz tamdır. Bu atama ile bir kadının tarihte neler başarabileceğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Öykü Güneş’in atanmasıyla İstanbul teşkilat yapılanması daha dinamik ve güçlü bir yapıya kavuşacak. Kadın liderlerin artması, partimizin yenilikçi ve kapsayıcı vizyonunu daha da pekiştirecek,” şeklinde konuştu.”

Yeni Yüzyıl Partisi, hem yurt içinde hem de yurt dışında teşkilatlanmalarını hızla sürdürerek, güçlü ve etkili bir yapı oluşturmayı hedefliyor. Bu bağlamda, Öykü Güneş’in liderliğinde Arnavutköy’de büyük başarılara imza atılacağına olan inanç tamdır.

Öykü Güneş ise yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu onurlu göreve layık görüldüğüm için büyük bir mutluluk ve gurur içindeyim. Arnavutköy’ün potansiyelini en iyi şekilde değerlendirip, Yeni Yüzyıl Partisi’nin vizyonunu bu bölgeye yansıtmak için var gücümle çalışacağım. Partimizin bana duyduğu güveni boşa çıkarmayacak, Arnavutköy’ü hak ettiği yere taşıyacağız,” ifadelerini kullandı.

Yeni Yüzyıl Partisi’nin İstanbul’daki teşkilatlanma süreci,  hızlı bir şekilde tamamlanırken, Arslan; İstanbul  il Başkanı Mehmet Şirin Çiftçi ve tüm ilçe  teşkilatına Başarılar diledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum