Yeni Yüzyıl Partisi İstanbul Kağıthane İlçe Başkanlığı'na Ersin Derebaşı atandı

Yeni Yüzyıl Partisi İstanbul Kağıthane İlçe Başkanlığı'na Ersin Derebaşı atandı
22 Ağustos 2024 - 10:28
Yeni Yüzyıl Partisi İstanbul Kağıthane İlçe Başkanlığı’na Ersin Derebaşı atandı
Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan’ın imzasıyla İstanbul Kağıthane İlçe Başkanlığı’na Ersin Derebaşı atandı. Yeni Yüzyıl Partisi, hızla teşkilatlanmaya devam ederken İstanbul’un önemli ilçelerinden Kağıthane’de de güçlü bir yapılanmaya imza attı. Ersin Derebaşı’nın bu önemli göreve getirilmesi, partinin İstanbul’daki yapılanmasını daha da güçlendirme hedefini ortaya koydu. Parti genel merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kağıthane İlçe Başkanlığı için Ersin Derebaşı’nın seçilmesi, onun siyasi birikimi ve bölge halkı ile olan güçlü bağlarına dayandırıldı.
 
Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan,  “Ersin Derebaşı’nın Kağıthane İlçe Başkanı olarak atanması, partimizin büyüme stratejisinin önemli bir adımıdır. Onunla birlikte Kağıthane’de güçlü bir teşkilatlanma sürecini hayata geçirecek ve partimizin vizyonunu en iyi şekilde yansıtacağız. Vatandaşlarımızın taleplerine kulak verecek, yerel sorunlara çözüm üretme noktasında kararlı adımlar atacağız” dedi.
 
Kağıthane’nin stratejik bir öneme sahip olduğunun altını çizen Arslan, Ersin Derebaşı’nın bölgedeki sosyal ve ekonomik dinamikleri çok iyi bildiğini, bu doğrultuda vatandaşlarla daha yakın ve etkili bir bağ kuracağına olan inancını dile getirdi. Arslan, “Partimizin temel ilkeleri doğrultusunda halkımızla el ele vererek Kağıthane’de örnek teşkil edecek bir çalışmayı hayata geçireceğiz. Yeni dönemde her bir vatandaşımızın sesi olacağız” ifadelerini kullandı.
 
Derebaşı’na başarı dileklerini ileten Mehmet Ali Arslan, Kağıthane’deki bu atamanın partinin genel vizyonunun bir parçası olduğunu ve Türkiye genelinde daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
 
Atama sonrası düzenlenen törende, Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Fatih Yumak, Ersin Derebaşı’na parti rozetini takarak, ona yeni görevinde başarılar diledi. Hasan Fatih Yumak, yaptığı konuşmada Derebaşı’nın Kağıthane’de partiyi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancını dile getirdi ve partinin bu tür güçlü atamalarla İstanbul genelinde hızla büyümeye devam edeceğini vurguladı.
 
Ersin Derebaşı ise aldığı bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini ve Kağıthane’de Yeni Yüzyıl Partisi’ni daha ileriye taşıyacağını ifade ederek, bu önemli görevi kendisine layık gören başta Genel Başkan Mehmet Ali Arslan olmak üzere tüm parti yönetimine teşekkür etti.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum