Yeni Yüzyıl Partisi'ne Turpak Genel Başkanlığı'nı yürüten Hülya Selâğzından Toplu Katılım

Yeni Yüzyıl Partisi'ne Turpak Genel Başkanlığı'nı yürüten Hülya Selâğzından Toplu Katılım
22 Temmuz 2024 - 15:04
Yeni Yüzyıl Partisi’ne Turpak Genel Başkanlığı’nı yürüten Hülya Selâğzından Toplu Katılım
 
Yeni Yüzyıl Partisi’ne Toplu Katılım
 
Yeni Yüzyıl Partisi’ne büyük bir destek daha geldi. Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından ve Turpak/ Türkiye pakistan iş konseyi Genel Başkanlığı’nı yürüten Hülya Selâğzı, beraberindeki geniş bir grupla Yeni Yüzyıl Partisi’ne katıldı.
 
Partinin Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, düzenlenen törende Turpak Genel Başkanı olan Hülya Selâğzı’ya binlerce kişiyle katılım sağlayan  drejan aşiretine teşekkür etti. Mehmet Ali Arslan, “Yeni Yüzyıl Partisi olarak, ülkemizin geleceğine yön verme yolunda attığımız adımlarda bizlere destek olan herkese minnettarız. Hülya Selâğzı ve beraberindeki ekip, partimizin gücüne güç katacaktır. Hep birlikte Türkiye’nin aydınlık yarınlarına emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.
 
Hülya Selâğzı ise katılım töreninde yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin umudu olan Yeni Yüzyıl Partisi’nin her daim yanında olacağız. Ülkemizin kalkınması ve refahı için bu partinin politikalarını ve vizyonunu destekliyoruz. Bu yolda, Yeni Yüzyıl Partisi’ne olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.
 
Bu katılım, Yeni Yüzyıl Partisi’nin gücünü ve etkisini artırırken, aynı zamanda ülke genelinde geniş bir tabana hitap etme konusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
 
Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Hülya Selâğzı ve ekibine bir kez daha teşekkür ederek, partinin Türkiye’nin geleceğinde oynayacağı rolün önemine vurgu yaptı. Bu güçlü birliktelik, Türkiye’nin aydınlık yarınlarına olan inancı ve kararlılığı pekiştiriyor.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum